DM i Pind 2012

I forbindelse med Spejdernes Lejr indbyder Dansk Pind Union alle spejdere i alderen 12-16 år til Danmarksmesterskaberne i Pind på Danmarks nationale pindstadion, Pind Park. Pindsporten står stærkt i spejderkredse og med dette initiativ vil DPU forsøge at udbrede den ædle idræt til endnu flere spejdere.

Søndag-onsdag kan du og din patrulje deltage i DPU’s træningslejr, hvor unionens garvede instruktører lærer jer spillets regler og traditioner, korrekt løfteteknik og alle de andre færdigheder, I får brug for, hvis I skal løfte DM-pokalen.

Fredag spilles de indledende runder i DM. De fire bedste patruljer kvalificerer sig til finalestævnet lørdag formiddag, hvor det hele kulminerer med røg, musik, nationalsang, creperuller, pauseunderholdning, publikumskonkurrencer og kradse kommentatorer.

Tilskuere er meget velkomne til DM-turneringen og du kan også følge med i resultaterne her på hjemmesiden.

Søndag-tirsdag aften lægger Pind Park græs til uformelle dyster mellem spejdere i aldersgruppen 16+ år. Slå vejen forbi og dyst mod gamle og nye venner i den ædle pindsport.

Læs mere om de enkelte programpunkter herunder.

Program for DM i Pind

TL = træningslejr; ÅB = Åben bane; DM1 = DM pulje 1; DM2 = DM pulje 2; DMf = DM-finale

9.00-12.00 13.00-16.00 19.30-21.30
Søn. TL TL ÅB
Man. TL TL ÅB
Tir. TL TL ÅB
Ons. TL TL
Tor. DM klargøring
Fre. DM1 DM2 19.00: Sen.-DM
Lør. DMf

Træningslejren

På træningslejren skaber DPU’s garvede instruktører fremtidens pind-elite. Deltagerne vil blive testet i spillets regler og historie, lave det nødvendige udstyr, lære korrekt løfteteknik og sidst, men ikke mindst, prøve spillet i praksis. Træningslejren varer ca. to timer – eller så meget tid, som der er til rådeighed. Den kræver ingen tilmelding. Der er plads til ca. otte patruljer á fem-otte spejdere på 12-16 år i hver periode. Er I færre end fem, vil vi forsøge at sætte jer sammen med andre i samme situation.

Turneringen

Op til 32 heldige hold skal kæmpe om DM-trofæet. De indledende runder spilles fredag formiddag kl. 10. Hvert hold består af fem-otte spejdere fra 12-16 år. Det tager op til tre timer, alt efter om I går hele vejen eller bliver slået ud i første kamp. Der er ingen tilmelding – mød bare op kl. 10. Vær opmærksom på at I også skal spille lørdag formiddag hvis I er blandt de fire bedste. Husk at tage alle jeres kammerater med til at heppe jer til sejr!

Seniorturneringen

Vi har udvidet turneringen med en seniorturnering for spejdere over 16 år fredag aften kl. 19.00. Der er ingen tilmelding – mød bare op!

Åben bane for spillere over 16

Træningslejren og DM-turneringen er for spejdere i aldersklassen 12-16 år. Garvede pindspillere over 16 år har mulighed for at indtage banen på Pind Park til uformelle dyster søndag til tirsdag aften. Duk bare op og vi vil forsøge at fordele folk til en række kampe.

Praktisk information

Aktivitetens nummer er F1230. Den foregår på Pind Park Danmark, der ligger i aktivitetsområde 03 i nærheden af det store torv centralt på Spejdernes Lejr.