DM i Pind 2013

DM-pokalen. Billede fra DM i Pind 2012.

Dansk Pind Union indbyder alle pind-hold til at dyste om titlen som Danmarksmestre i Pind. Både øvede, mindre øvede og helt uøvede pind-kæmpere er velkomne til at deltage og prøve kræfter med spillet. Selvom DPU har rod i spejderbevægelsen, behøver man ikke være spejder for at deltage. Turneringen foregår naturligvis efter DPU’s regler. DPU’s dommere vil sørge for at turneringen afvikles i en retfærdig, men uhøjtidelig ånd, så alle kan være med.

Pindspillet

Men hvad er pind? Pind kan måske bedste forstås som en blanding mellem rundbold og cricket, hvor bold og bat er byttet ud med en lang og en kort pind samt et gærde af to kævler. Spillet kræver fire forskellige færdigheder af spillerne – løfte, gribe, kaste og forsvare – så der er altid noget at øve sig på! Du kan læse mere om spillet i DPU’s officielle regler.

Tid og sted

DM i Pind 2013 foregår d. 17.-18. august på adressen Stadion Allé 5, 7600 Struer.

Program

Det overordnede program ser ud som nedenfor. Vi fylder flere detaljer på efterhånden som de falder på plads.

Fredag: Campingpladsen åbner, så dem, der kommer langvejs fra, kan være klar til turneringsstart.

Lørdag: DM åbnes officielt kl. 11.00 af DPU’s præsident. Derefter afholdes de indledende runder af turneringen. Om aftenen er der DM-fest med god mad og drikke.

Søndag: Finaler, præmieoverrækkelse og oprydning.

Deltagelse og tilmelding

Alle, der kan finde fem personer på mindst 16 år, kan stille et hold. Der kan tilmeldes op til 12 personer pr. hold, så der er også plads til et par stykker, der bare er med for at heppe.

Deltagerbetalingen udgør 150 kr. pr person, som dækker forplejning, præmier osv. Da DPU ikke er så stor en organisation som f.eks. DBU – endnu! – forventer vi at deltagerne vil hjælpe med en tjans i løbet af weekenden. Det kunne f.eks. være at slæbe nogle ting, tømme nogle skraldespande eller hjælpe i køkkenet.

Tilmeldingsfristen er d. 21. juli udvidet til d. 2. august. Tilmeld dit hold her.

Overnatning

Turneringen foregår på en naturgrund i Struer. Det er derfor en rigtig god idé at medbringe et telt, hvis man ikke har lyst til at overnatte under åben himmel. Det er ikke muligt at overnatte i campingvogn, autocamper eller lignende på pladsen. Der vil være adgang til toiletfaciliteter og mulighed for at oplade telefoner, men der vil ikke være strøm på campingpladsen. Bor man i nærheden, kan man naturligvis også bare overnatte derhjemme.

Forplejning

Deltagergebyret dækker morgenmad, frokost og festmiddag lørdag samt brunch søndag. Der vil være mulighed for at købe sodavand, øl og snacks til fornuftige priser.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du skrive en mail til DPU eller skrive en besked på Facebook-begivenheden.

Vi glæder os til at se jer – tilmeld dit hold her!