DM i Pind 2022

Ingen Spejdernes Lejr uden pind – eller er det uden pind ingen Spejdernes Lejr? Faktum er at alle udgaver af Spejdernes Lejr har budt på DM i Pind og i år bliver ingen undtagelse. Med 96 deltagende hold bliver årets DM det største nogensinde – og vi glæder os til mange timers smukt og farligt pindspil.

Vil du se cremen af dansk pind folde sig ud, så kom til finalestævnet lørdag 30/7 kl. 9.30. Finalerne spilles kl. 11.00 og det hele foregår på Pind Park Danmark i aktivitetsområdet Koden.

Info til deltagere

Skal du med til DM i Pind på Spejdernes Lejr så er du kommet til det rigtige sted! Her lægger vi løbende al den information op som du har brug for.

  • Se om dit hold skal med på deltagerlisten.
  • Se hvornår I skal spille første kamp på turneringsplanen. De første kampe starter præcis kl. 9.30, mens de sidste otte hold efter planen spiller til kl. 12.20.
  • Tjek ind på Pind Park Danmark senest 10 minutter før jeres første kamp. Du finder stadion i aktivitetsområdet Koden.
  • Læs reglerne så I er helt skarpe på pindspillets finere detaljer.
  • Kan I ikke deltage alligevel, så giv os besked, så jeres plads kan blive givet til et hold på ventelisten.

Selvom DM i Pind er en benhård konkurrence, håber vi at I vil hjælpe med at skabe en fed stemning. Husk de fede spilledragter og bliv endelig hængende for at heppe!

Har du spørgmål til så skriv til os.

Spørgsmål og svar

Hvor mange spillere skal der være på et hold?

Et hold består af 5-8 spillere. Der er fri indskiftning mellem kampene, så er I fx ti, kan I spille hver kamp med to oversiddere.

Hvor finder jeg reglerne?

Vi har to udgaver: De formelle Regler for Pind og guiden Sådan Spiller I Pind. Når du møder op til DM forventer vi at du har læst reglerne, så vi ikke skal bruge tid på at gennemgå dem under selve turneringen.