Merch og udstyr

Dansk Pind Union ligger inde med en lang række udstyr og merchandise. Nogle af delene har en hel specifik funktion, som fx dommeroutfittet, mens andet simpelt har den egenskab at vise andre at man kender til Dansk Pind Union.

Mærket

DPU-mærkerne er broderede stofmærke på cirka 7 cm med unionens logo. Mærkerne er grundstenen for meget af det udstyr unionen ligger inde med idet de viser at man er en del af eller kender til Dansk Pind Union.

Udover at mærkerne bruges på en lang udstyr sælges de seperat, så man kan sy dem på t-shirten, rygsækken eller spejderuniformen. Et mærke koster 20 kr og kan erhverves ved at kontakte Merchudvalget.

Kasketten

Denne form for hovedbeklædning har lige siden unions start været en fast del af DPU. Kasketterne bruges hovedsageligt af Dansk Pind Unions medlemmer og viser at man altid kan spørge dem, hvis man er i tvivl om hvordan Pind nu lige fungerer.

Kasketterne har skiftet en smule udseende over året, men grundprincippet har hele tiden været det samme: En lækker kasket med DPUs logo lige i panden. De første kasketter så dagens lys i 2012 og var nogle rød/hvide “trucker”-kasketter. Det seneste kuld er baseball-kasketter i hhv. rød, blå og sort. De sorte er lidt specielle idet de er en del af det officielle dommer-outfit.

Dommerudstyret

Det magtfulde, men også meget ærefyldte, dommererhverv er bestemt ikke noget DPU ser småt på. Derfor har dommeren også sit helt eget sæt som med tydelighed indikerer at det er hende/ham som styrer slagets gang i enhver kamp.

Dommersættet består af en sort polotrøje hvor DPU logoet fremgår på brystet og en sort kasket, naturligvis også med DPU logoet. Kasketten er specielt nyttig hvis det ikke er praktisk at have poloen på som det yderste lag, hvis det eksempelvis er alt for godt vejr til at have sort på.

Andet godt…

Foruden det faste udstyr findes der et hav af forskellige unikke DPU-markerede ting. Herunder kan nævnes klistermærker, t-shirts, kaffekopper og bannere. Vi er altid på udkig efter nye spøjse indfald til merchandises og det er det bl.a. ud fra nogle af de idéer vi har fået ervhervet blandet godt – noget i større partier og nogle ting findes der kun nogle helt få eksemplarer af.