Dansk Pind Union på Spejdernes Lejr

DM i Pind 2022

Vi glæder os til at se rigtig mange spillere og tilskuere til DM i Pind på Spejdernes Lejr! Turneringen tegner til at blive den største nogensinde og interessen for at deltage har været overvældende – tak for det!

Tilmeldingen til turneringen er lukket –  se om dit hold skal med på deltagerlisten og læs info til deltagerne for at blive helt klar til DM.

Har du tilmeldt et hold, så hold øje med din indbakke, så du er sikker på at få vigtig information fra os.

Uanset om du skal spille eller ej, så kom til DM-finalen lørdag 29/7 kl. 9.30 på Pind Park Danmark i aktivetetsområdet Koden.

Pindligaen – pind for alle på Spejdernes Lejr

Med app’en Pindligaen kan du og din patrulje spille pind mod andre patruljer og dyste om point i Dansk Pind Unions Pindliga. Og bare rolig, der skal nok være præmier!

Når du installerer app’en bliver du kaptajn for et hold i Pindligaen og kan starte kampe mod andre hold I møder på lejren. App’en hjælper jer med at styre kampen og holde styr på point og døde. Når kampen er slut, bliver resultatet gemt og I kan se hvordan I klarer jer på Pindligaens ranglister.

Har I brug for at låne et pindsæt eller en bane, så kig forbi Pind Park Danmark, hvor vi står klar til at hjælpe. Pindligaen er naturligvis også en god måde at få trænet op til DM så det bliver jer der står med DM-trofæet når røgen har lagt sig.

Hent Pindligaen i Play Store eller Apple AppStore!

Find også nye kammerater at spille Pind med via Facebooksiden Danske Pindspillere.

Hvordan spiller man pind?

Vi har to udgaver: De formelle Regler for Pind og guiden Sådan Spiller I Pind