Nyt Pindtalenttræningscenter på Spejder-søfort

Ved et pressemøde i dag afslørede Spejderne i Danmark ændrede planer for Middelgrundsfortet, som de overtog i februar og gjorde til Ungdomsøen. Søfortet skal nu lægge græs til Dansk Pind Unions nye talenttræningscenter.

Spejderchef for Det Danske Spejderkorps David Hansen udtaler: “Kort tid efter at aftalen om at købe Middelgrundsfortet faldt på plads gik det op for os at vi faktisk ikke havde noget at bruge det til. Vi begyndte derfor at se os om efter en værdig organisation, der havde et reelt behov for et søfort. Vi mener at Dansk Pind Union er sådan en organisation.”

Præsidenten for Dansk Pind Union, Rasmus André Bach Sørensen, glæder sig over spejdernes hjælp til at fremme pindsporten i Danmark.

“Vi er stolte, men ikke overraskede, over at spejderne mener at vi i Dansk Pind Union er de rette til at overtage øen. Den er et ideelt sted til at oprette en træningslejr for fremtidens pindtalenter,” udtaler præsidenten og fortsætter:

“På den ene side ligger den isoleret, så talenterne har mulighed for at koncentrere sig om sporten. Samtidig undgår vi skader på civile forsaget af vildfarne pinde. På den anden side ligger øen tæt på Københavns lufthavn, så talenterne hurtigt kan komme på de udenlandske træningsophold, der er så vigtige hvis man skal nå til tops i international pind.”

Det nye talenttræningscenter skal efter planen åbne 1. april 2016, men allerede nu søger Dansk Pind Union nye talenter. Hvis du har interesse for at blive en del af Dansk Pinds elite, kun du derfor fra i dag skrive til talent@spilpind.dk eller kontakte DPU på Facebook.