Vinderen af DM i Pind 2018 er fundet!

Der var lagt op til noget af et lokalopgør i dettes års DM i Pind, hvor finalerækken skulle afgøres i bedst-af-syv. Her skulle Klan De Knirkende Sko fra Waingunga-Stammen i Viborg møde de mere erfarne The Twigs, som også har haft utrolig mange Pind-år i selvsamme gruppe.

Opgøret startede med nogle utroligt tætte kampe, som dog faldt til The Twigs fordel og efter tre kampe var stillingen 0-3. Intet var dog afgjort endnu, for som regnen brød mere og mere frem, vandt Klan De Knirkende Sko de efterfølgende to kampe. Den 6. kamp er et helt kapitel for sig, for ikke nok med at et forsvar endte med at pinden fløj ind gennem kommentatorboksen (og dermed resulterede i 13 point målt hen over computere og mixerpult) endte kampen i ordinær spilletid uafgjort – men efter 10 minutters overtid vandt Klan De Kirkende Sko deres tredje kamp i streg.

Dermed var der lagt op til en altafgørende finalekamp i den 7. og sidste i rækken – solen brød frem igen og stadion var sprængfyldt af energi! Her viste erfaringen sig dog fra de The Twigs, som vandt finale-kampen og dermed også vandt den samlede turningen. DM-Pokalen er dermed endt i Viborg, efter en adrenalinfyldt finale-række, som viste at de to hold var de helt rigtige i dette års DM-finale.

Resultaterne kan findes på resultatsiden og video fra hele dagen kan ses på facebook-siden, hvor billederne fra dagen også snarest bliver lagt op. Vi vil gerne sige mange tak til alle tilskuerne der mødte op på dagen, samt folk der følgte med hjemme via live-streamen. Derudover skal den største tak naturligvis lyde til de hold som stillede op, vi håber også at se jer til DM i Pind 2019.

Vinderne af DM i Pind 2018: The Twigs. Foto af Simon Leth