Spejdernes Lejr får dobbelt pind på programmet

Når Spejdernes Lejr om godt en måned slår teltdugen op bliver det endnu engang med pind på programmet. Vi gentager succesen og afholder DM i Pind, men ikke nok med det: Vi giver også debut til Pindligaen, en app, der skal knytte pindspillere sammen på tværs af lejren og landet.

Ingen Spejdernes Lejr uden pind – eller er det uden pind ingen Spejdernes Lejr? Faktum er at alle udgaver af Spejdernes Lejr har budt på DM i Pind og i år bliver ingen undtagelse. Stjernerne står helt som de skal og i uge 30 finder vi årets danmarksmestre.

Tilmeldingen til aktiviteterne på lejren, og dermed også DM i Pind, åbnede i onsdags og der er stor interesse for at være med i turneringen. Faktisk er der pt. ikke flere ledige pladser.

Til dem, der ikke kan få plads i DM-turneringen har vi dog en god nyhed: Pindligaen!

Vi mener at alle skal have muligheden for at opleve suset ved en god pind-kamp med mere end æren på spil. Derfor er unionens udviklingsafdeling ved at lægge sidste hånd på Pindligaen, en app som alle kan bruge til at arrangere kampe mod hinanden.

Kampene i Pindligaen giver point i en virtuel turnering som der også kåres vindere af på lejren. Vi håber app’en får en god modtagelse hos pindfans i alle aldre når den bliver frigivet på Google Play og Apple App Store inden lejren.

Læs mere om vores aktiviteter på Spejdernes Lejr på spilpind.nu