Masser af succes

Det bliver ikke svært at finde noget pænt at sige når Præsident Rasmus Sørensens på søndag skal holde den traditionsrige tale om unionens tilstand på Dansk Pind Unions generalforsamling. Aldrig tidligere har så mange spillet så meget pind under unionens vinger som i 2022.

Til DM i Pind på Spejdernes Lejr dystede hele 64 ungdomshold og 32 hold seniorer om de eftertragtede vandrepokaler og 3D-printede medaljer.

Dertil kommer alle de hold, der drog til Pind Park Danmark for en venskabelig dyst eller for at træne deres pindfærdigheder på en autoriseret pindbane. Og alle de mange tilskuere både til de indledende runder og på finaledagen.

Men nu er det jo ikke kun størrelsen, det kommer an på, og heldigvis bød turneringen også på masser af godt pindspil og gode historier.

En god historie finder vi i ungdomskategorien hvor de forsvarende mestre fra Egtved gik hele vejen til kvartfinalen med storsejre på 30-40 point. Her blev de glade Egtvedpiger og -drenge, der stillede op under navnet Æ’Kallerøjters, dog slået ud af de senere finalister fra Skovtrop.

I finalen måtte Skovtrop, der også havde klaret de første runder af turneringen med imponerende sikkerhed, dog se sig slået 28-19 af Varulvene fra 3. Vesterbro Vildgæs, der dermed kunne løfte det gyldne trofæ, kalde sig Danmarksmestre i Pind 2022 – og bade i Sport-Cola!

Hos seniorerne var der danmarksmesteropgør i den ene semifinale hvor vinderne fra 2018, Waingunga, mødte ungdomsdanmarksmestrene fra 2017, Hardeknud. Waingunga trak det længste strå og vandt 34-32, men fik til alvorligt kam til deres hår i finalen mod Moses’ Pind-pinde. Kampen endte hele 64-16 i Pind-pindenes favør.

Alt dette, og meget mere, kan de delegerede glæde sig over når de på søndag Google Meet’es til årets generalforsamling i Dansk Pind Union