Pindligaen 2023 starter nu!

Det er med stor stolthed at vi nu kan løfte sløret for at der kommer en ny sæson af Pindligaen – og den starter allerede 1. pinsedag, som markering af det nye pindseår. Vi har i Dansk Pind Union gentænkt strukturen for ligaen, men har beholdt kampens velkendte regler.

Pindligaen vindes ikke som de fleste andre ligaer ved at have vundet flest kampe – og ligaen splittes heller ikke i to halvvejs. I stedet har vi taget det gamle udtryk “Det handler ikke om at vinde – det handler om at være med” meget bogstaveligt.

I Pindligaen kan det nemlig vise sig at være en fordel at gennemføre så mange som muligt i løbet af sæsonen. Når Pindligaen 2023 slutter til november (11/11 kl 11.11), findes vinderen af sæsonen ved en vægtet lodtrækning. Hver gang dit hold afslutter en kamp – uanset hvem der vinder – får I nemlig et ekstra lod i puljen og har på den måde større chance for at vinde.

På samme måde kan dit hold også være heldige at stå som vindere til sidst, ved bare at have spillet én kamp (som endda kan være tabt) – så der er ingen undskyldning for at komme i gang. Vinderne af Pindligaen 2023 kan – udover æren – se frem til nogle lækre præmier. Men dem venter vi lidt endnu med at løfte sløret for.

For at deltage er det vigtigt at bruge appen Pindligaen, hvor man også kan følge med i andre kampe og turneringer, til at dømme kampene for at de bliver registret korrekt. Vi har dog gjort det så enkelt som muligt, så I som dommere får løbende hjælp. Alt dette – og mere info omkrig Pindligaen – kan læses på spilpind.dk/liga.

Vi, i Dansk Pind Union, håber I tager godt imod den nye sæson og glæder os til at følge med i alle kampene. I Facebookgruppen Danske Pindspillere er I som altid velkomne til at dele jeres gode historier, men gruppen kan også bruges til at finde andre hold at spille imod.

Pindligaen 2023 – kort opsummeret

  • Sæsonen er fra 1. pinsedag til 11. november (11/11) kl 11.11
  • Alle kan være med, og man kan spille lige hvor og hvornår man vil – det kræver bare man har et hold og finder et modstanderhold
  • Vinderne trækkes ved en vægtet lodtrækning – hver gennemført kampe (uanset udfaldet) giver ét lod
  • Oprettelse af hold, registering af kampe og resultater findes alt sammen i Pindligaen appen
  • Læs mere på spilpind.dk/liga