Dansk Pind Union præsenterer: ePind

Dansk Pind Union er stolte over at kunne præsentere det nyeste skud på stammen. Et spil der allerede er meget populært i gamer-kredse og som nu satses endnu mere på: ePind!

ePind er et FPS (First Person Sticker) spil der er udviklet med fokus på høj realisme. Spilleren kan derfor nemt blive opslugt af gameplayet, da det ikke er langt fra virkeligheden. ePind er bygget op omkring de samme regler som normal Pind, men med elementer fra klassiske elektroniske spil.

Se her en kort introduktion til spillet:

Præsident for Dansk Pind Union, Rasmus Sørensen, har en stor forkærlighed for ePind og har foruden selv at vinde flere turneringer været ude at se hvordan især det unge segment nyder godt at det nye skud på Pind-stammen.

“Vi har i flere år haft svært ved at trække folk væk fra computeren og ud på Pind-stadion,” udtaler Præsidenten. “Og hvis folk ikke vil komme til Pinden – så må (e)Pinden komme til dem,” fortsætter han. “Vi er glade for at Pind nu kan nydes af alle – og vi er på ingen måde i tvivl om at ePind nemt kan konkurrere på lige fod med andre populære spil, som Counter-Strike, Apex og Grand Theft Auto.”

Med den kæmpe succes ePind hurtigt har fået, ser Præsidenten også flere muligheder: “Jeg forestiller mig desuden at vi indenfor en overskuelig fremtid har et koncept på plads, så vi kan få startet en ePind-liga op,” fortæller han. “Vi er i en god dialog med de større danske Pind-klubber og de er alle meget interesserede i at investere i en sådan liga – så hvorfor ikke bare gøre det?”

Læs meget mere om ePind på SpilPind.dk/ePind.