DM i Pind på Thurøbund

Det er med stor glæde at Dansk Pind Union nu kan annoncere at DM i Pind 2019 afholdes på Thurøbund Spejdercenter 2. august. Placeringen i de sydfynske øhav er ifølge DPU’s astronomer helt perfekt i forhold til de astronomiske forhold i år.

Som bekendt er stjernernes placering i forhold til jordrotationen meget vigtig for den korrekte gennemførsel af et DM i Pind. DPU’s præsident Rasmus André Bach Sørensen er derfor meget tilfreds med at det er lykkedes at lande en aftale med Thurøbund om at afvikle DM i Pind for 12-16 årige i forbindelse med centerets tropssommerlejr i uge 31.

“Rent astronomisk er 2019 endnu mere uoverskueligt end et folketingsvalg med 13 partier, så jeg er glad for at Thurøbund Spejdercenter meldte sig på banen. Thurøbund er bogstavelig talt det eneste sted i kongeriget hvor DM i Pind kan afvikles i år,” udtaler præsidenten.

Årets DM i Pind bliver dermed en dyst mellem deltagerne på Thurøbund Spejdercenters tropssommerlejr i uge 31. Så hvis du og dit hold brænder for at blive danmarksmestre i pind er der bare om at få sig tilmeldt lejren på Thurøbund Spejdercenters hjemmeside. Rygtet vil vide at der også er tid til sejlads og andre aktiviteter mellem den intense pindtræning.

“Vi glæder os til pindspil af høj kvalitet og håber at mange vil følge med i turneringen hjemmefra på alle vores digitale platforme,” udtaler unionens vicepræsident for IT, PR og Merch, Anders K, entusiastisk.

Selve turneringen afvikles den 2. august og kan følges på DPU’s Facebook-side med live-score her på spilpind.dk.