Dansk Pind Union inviterer til DM i Pind

Efter et år uden større sportsbegivenheder som DM i Pind, Olympiske Lege og VM i Curling kan Dansk Pind Union melde at der i år endnu engang bliver afholdt Danmarksmesterskaber i verdens ældste sport – oven i købet på et velkendt stadion.

Sidste år skulle have været sportens år: Olympiske Lege i Tokyo, EM i Badminton og ikke mindst det traditionsrige DM i Pind skulle have været nogle af årets højdepunkter. Som bekendt satte en vis virus dog desværre en stopper for de planer.

Året i år skal det dog blive anderledes! Dansk Pind Union kan nemlig med stolthed melde at vi i år vil afholde 5. udgave af DM i Pind. Ikke nok med det, DM bliver både afholdt i nogle fantastiske og velkendte omgivelser.

I forbindelse med planlægningen af DM i Pind blev unionen nemlig kontaktet af vores gode samarbejdspartnere fra Thurøbund Spejdercenter, som også lagde stadion til DM for to år siden. Unionen havde et DM at afholde, men manglede et sted at afholde det. Omvendt havde TSC et sted, men manglede et DM at afholde. A match made in heaven!

Uden yderligere præsentation: DM i Pind bliver i år afholdt på Thurøbund Spejdercenter (på Thurø) fredag d. 16 juli (eller 55. pindsedag, som en rigtig pindfan ville sige).

Har du ikke mulighed for at følge med på stadion vil der være live-opdateringer både her på spilpind.dk samt på Facebooksiden. I kan med fordel også følge med på Thurøbund Spejdercenters Facebookside og deltage i begivenheden på Facebook.

Som deltager på TSCs tropssommerlejr, der er en spejderlejr for 12-16 år, er man automatisk tilmeldt DM-turneringen. Mangler din gruppe et sted at holde sommerlejr er det derfor en oplagt mulighed, som du kan læse mere om på TSCs hjememside.